Pijnlijk
We hebben de pijnlijke beslissing moeten nemen dat de voorstellingen Oorlog aan de Rivier op 7, 8, 9 en 10 mei niet door kunnen gaan. U zult begrijpen dat dat ligt aan het virus dat zich snel door ons land (en de wereld) verspreid. 
We hoopten aanvankelijk nog op een wonder, maar gezien de ontwikkelingen en de maatregelen die nu gelden, en waarschijnlijk nog  volgen, is die hoop wel verdampt. 
We zien niet gebeuren dat je begin mei al met meer dan 100 mensen bij elkaar mag zitten, dat je geen 1,5 meter afstand meer hoeft te houden en niet meer heel vaak je handen hoeft te wassen, om maar wat te noemen. 
 
Vervolg
Onze intentie is om de voorstellingen te verplaatsen naar een ander tijdstip. Gezien de onzekerheid over de ontwikkeling, de duur en de gevolgen van het virus kunnen we nu geen nieuwe datums voorleggen. Het is koffiedik kijken.
Zodra we een nieuwe planning hebben bent u de eerste die het weet.
 
Met betrekking tot reserveringen buitenvoorstelling Oorlog aan de Rivier 
Uw reservering blijft staan voor volgende voorstellingen. U kunt dan opnieuw een datum kiezen. (Mocht u dan geen geschikte datum kunnen kiezen, dan ontvangt u uw geld terug)
Recentelijk gedane reserveringen die nog niet betaald zijn worden geschrapt.
 
Bericht voor Donateurs actie Donoren voor Senioren
Uw donatie is goed terecht gekomen. We hebben vier HUISKAMERvoorstellingen gespeeld. In het najaar zijn nog 2 HUISKAMERvoorstellingen vastgelegd. We gaan ervan uit dat die dan toch wel door kunnen gaan. 
Over de tegenprestaties.
Donateurs tot € 25 
Was u de gelukkige winnaar van 2 vrijkaarten voor de première dan blijven deze kaarten op uw naam gereserveerd voor de volgende première.
Was uw donatie € 25 euro of meer met als 'aandenken grappig knijpkatje'. Uw aandenken ligt op uw naam bij volgende voorstellingen voor u klaar aan de kassa.
Was uw donatie € 50 of meer met als 'aandenken uniek fleece-dekentje met print vredesduif á la Picasso'.  Uw aandenken ligt op uw naam bij volgende voorstellingen voor u klaar aan de kassa.
Was uw donatie € 75 of meer met als aandenken 'filmregistratie Oorlog aan de Rivier. Uw aandenken ligt op uw naam bij volgende voorstellingen voor u klaar aan de kassa.
Heeft u vragen? Dan beantwoorden we die graag.
We hopen snel vervolgnieuws te brengen en vooral dat we met allen goed uit de nare virusoorlog komen.


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK