wordt gesteund door

Insight from Inside is gespecialiseerd in het creëren van beweging en gedragsverandering op het gebied van: commerciële ontwikkeling, creatief denken, team ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, leiderschap en cultural awareness. We creëren beweging en dagen mensen uit om grenzen te verkennen én over te steken.

Remmers Bouwchemie B.V. maakt onderdeel uit van Remmers Baustofftechnik GmbH en is één van de belangrijkste en grootste producenten en leveranciers op het gebied van bouw- en houtbeschermingsproducten.

 

cultuurfonds

Het Prins Bernard Cultuurfonds stimuleert cultuur en natuurbehoud in Nederland – op grote en op kleine schaal. Bijzondere initiatieven, bevlogenheid en talent moedigen wij aan met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen. Door actieve fondsenwerving en inkomsten uit loterijen kunnen wij jaarlijks ruim 3.500 projecten en personen ondersteunen. Dat maakt ons, met een landelijk fonds en twaalf provinciale afdelingen, een van de grootste particuliere cultuurfondsen van Nederland.
 


VSB fonds


VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Het fonds is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij voor sociale initiatieven die meedoen als doel hebben, Kunst & Cultuur voor plannen waardoor meer mensen kunnen genieten van kunst en cultureel erfgoed en Beurzen voor studenten die in het buitenland verder willen studeren of onderzoek doen. Het fonds steunt projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.
                                 
       
 
                                                                                                                                                                          gemeente Oss


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK